Velkommen

 

 

Vi er en totalleverandør. Salg av nye og brukte båter, verksted, delesalg og opplag. Velkommen til våre lokaler i Farsund for en hyggelig båt prat. 

 

                             

 

VERKSTED:

Vi er autorisert merkeverksted for Yamaha båtmotor

Motoren trenger service og periodisk vedlikehold. Vi tar ansvar for din motor og sørger for at den får den service den trenger og at det periodiske vedlikeholdet blir utført i samsvar med fabrikkens standard.

Verkstedet vårt utfører alle typer reparasjoner, vedlikehold og service på båt og alle motor merker. Vi har mekanikere som har lang og allsidig erfaring, og vil gi deg den beste pleien av din båt og motor. Vi monterer også det ekstrautstyr du ønsker til din båt.

5. gode grunner til å velge oss på service / vedlikehold av motor:

  1. Vi er det eneste autoriserte Yamaha verksted i Farsund.
  2. Vi følger Yamaha Motor sitt serviceprogram.
  3. Vi kan levere detaljert sjekkliste for alt som er gjort ihht. serviceprogrammet.
  4. Vi loggfører alt arbeid i våre systemer.
  5. Utført service hos autorisert Yamaha verksted øker bruktbåt verdien.

VINTERLAGRING:

Vinteren er den tiden på året som gir en av de største slitasjer på båt og utstyr. Ved å ha båten lagret utendørs er det fare for fukt og muggskader, samt frostsprengning.

Når din båtsesong er over – kan du levere inn båten til oss. Vi tar da opp båten for deg og vinterlagrer den innendørs. Vi kan klargjøre båt og motor, utføre service, vaske, polere og bunnstoffe den. Rense / olje teak og reparere skader som eventuelt har kommet i løpet av sesongen.

Når våren nærmer seg, leverer vi båten tilbake i tipp topp stand, klargjort for en ny og avslappende sommer i skjærgården.

Ønsker du ny eller brukt båt: Vi har flere typer og merker av båter utstilt i vår lokaler. Av merker kan vi nevne:

Finnmaster, Pioner, Summerfun  og Hobby Boat

Ta kontakt med oss for mer informasjon og et pristilbud. 

Legg igjen en kommentar