Vinteropplag

I våre butikk- og verkstedslokaler rett ved vannkanten i Lundevågen tilbyr vi innendørs vinterlagring. Hallen er isolert og frostfri og vi kan lagre båter opptil 40 fot.

Vi har plass til å lagre opp til ca. 150 båter.

Inkludert i vår pris er opptak, vask u/fenderlist, service motor, lagring innendørs, og sjøsetting på våren.

Det er mulig å levere og lagre båten din på henger hos oss også – bare spesifiser om det er ønskelig.

Du har også mulighet til å få utført både henting/levering, vasking, voksing, bunnstoffing og andre reparasjoner/installasjoner på båt mens den står på lagring hos oss.

Hos oss er båten din i trygge hender hele vinteren, og  når våren nærmer seg kan du hente båten klargjort for en ny og avslappende sommer i skjærgården.

I våre lokaler har vi butikk, verksted og en 1650 m2 hall for opplag av båter.

Vi kan også polere, bunnstoffe og gjøre andre reparasjoner på båten din. Slik at den er klar for en ny og fin sesong. Ta kontakt så kan vi gi deg et prisoverslag på de ting du vil ha gjort på din båt.

Forsikringer

  • Farsund Båt & Motor AS  dekker de nødvendig forsikringer i forbindelse med drift av båthotell, verkstedsdrift og marinavirksomhet.
  • Kundene må likevel selv besørge nødvendige forsikringer dekket på egen båt og motor, for brann, tyveri, hærverk eller andre uforutsette skader, da dette ikke dekkes av Farsund Båt & Motor AS

Klikk på link under for tilbud av vinterlagring.

https://www.facebook.com/farsundbaatmotor/app/1449552071947724/

Kommentarer er stengt.